Inschrijvingen

Inschrijvingen

We werken met een begrensd leerlingenaantal per geboortejaar omwille van veiligheidsredenen en beperkingen mbt de infrastructuur.

Voor broertjes en zusjes van leerlingen is er een voorrangsregeling binnen het inschrijvingsbeleid, in die zin dat zij zich reeds kunnen inschrijven ten vroegste in de maand september van het schooljaar voorafgaand aan het schooljaar van de instap.


Alle andere kinderen kunnen zich inschrijven vanaf 1 oktober voorafgaand aan het schooljaar van de instap.
Bel gerust met Sarah voor meer info. Zij helpt jullie graag verder.

Indien jullie wensen kunnen jullie, geheel vrijblijvend, een afspraak maken. Jullie krijgen dan een volledige rondleiding op de school, een duidelijke uitleg, mogelijkheden tot vragen stellen, een persoonlijke babbel.

Op deze pagina kan je heel wat informatie vinden over het instappen van jouw kleuter. Er is ook een link om jouw instapdata te berekenen.

 

 

"We doen als de moeders: We luisteren naar onze leerlingen die vrijuit praten en geven aan ieder de nodige aandacht. Dan, en daar begint de uiterst belangrijke taak van de leerkracht, zoeken we in die stortvloed van verhalen de uitgangspunten die ons het meest vruchtbaar lijken voor onze taak."

Célestin Freinet

Contactgegevens

Freinetschool 't Perenboompje

Methodecampus Peer

Noordervest 33

3990 Peer

011/61.12.35

Deze site gebruikt cookies.
Door op aanvaarden te klikken, gaat u akkoord met de voorwaarden in het cookie beleid.